آشنایی با میوه ها
آلبالو
طبیعت:
میوه خام:کمی سرد و خشک
نیم رس: سرد و خشک
کاملا رسیده: گرم و تر
خواص: قند موجود در آلبالو برای بیماران دیابتی مضر نیست و باعث تقویت نطفه در مردان است، افزایش اشتها، برطرف کننده تشنگی، ضد تهوع، ضد سنگ(مغز هسته را کوبیده، عصاره آن را جدا کرده و همراه رازیانه میل شود) و همچنین قاعده آور است.
برای افراد دارای فشار خون بالا مفید است، رفع خارش پوست، تسکین اعصاب، رفع یبوست، بوی دهان، اسهال و مقوی معده می باشد.
خواص شربت آلبالو: کاهش تب، رفع ناراحتی کبد و ورم های مزمن روده، معده و کلیه، برای گرم مزاجان و مبتلایان به فشار خون و افرادی که چربی زیاد در شکم دارند سودمند است.
آلو
طبیعت: شیرین، سرد و تر
حاوی: ویتامین A،B و C، قند و املاح معدنی
خواص: با فاصله کمی قبل از غذا: رفع سردرد و تب های صفراوی، رفع تشنگی و حرارت دل، رفع خارش بدن و همچنین معده های سرد
آلوی تازه: نقرس، تصلب شرائین، کم خونی، ضعف، تقویت حافظه
آلو بخارا: خنک، افراد مسن و ضعیف بهتر است آلوی پخته مصرف کنند، سرشار از ویتامین A،B و C، قند، سدیم، معالجه یبوست، رفع خارش.
آلوچه: برای اشخاص سرد مزاج و کسانی که نفخ شکم دارند مفید است و بی نظمی عادت ماهیانه را تنظیم می کند
آلو سیاه:نرم کننده، مسکن حرارت درونی و حالت تهوع، رفع سرگیجه، درمان خارش عمومی بدن.
آناناس
حاوی: آب، مواد معدنی (فسفر، سدیم، کلسیم)، ویتامین A،B و C
خواص: پادزهر تمام سموم، کمک به افزایش ادرار، خون ساز و تصفیه خون، معالجه چاقی،زخم معده و روده، کمک به هضم غذا، ناراحتی های گلو، تنظیم قاعدگی و تسریع بخشیدن به آن.
عصاره آن: رفع بی اشتهایی، سوء هاضمه و کمبود ویتامین C