- ۱ نظر
- ۳۱ فروردين ۹۲ ، ۰۰:۵۴
بیماری های دل عبارت اند از: قساوت، کوری، رین (زنگار) و ... که برای آن ها عواملی را برشمرده اند:
پیمان شکنی: خدای متعال فرمود: پس به سبب این که پیمانشان را شکستند لعنتشان کردیم و دل هایشان را سخت و حق ناپذیر گردانیدیم.
زیاده گویی: رسول خدا صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: به راستی زیاده گویی در غیر یاد خدا دل را سخت می کند.
مرحوم
آیت الله بهجت در جواب اینکه چرا به صاحب الزمان(عج) دسترسی نداریم،
فرمود: ترک واجبات و ارتکاب محرمات، حجاب و نقاب دیدار ما از آن حضرت است.
معارف عمیق مهدویت ضامن سلامت و سعادت جامعه و فرد فرد انسان هاست، اعتقاد
به بشارت های پیامبران گذشته و ائمه دین(ع) افراد با انگیزه و پرتوانی را
در جامعه می تواند پرورش دهد،
باور به حضور امامی ناظر بر اعمال، از جنبه فردی موجب پاک نگاه داشتن روح و پیراستن اعمال از زشتی هاست و از جنبه اجتماعی باعث هم دلی مؤمنان و ایستادگی در برابر ظالمان می شود، کارکرد وسیع و عمیق آموزه های مهدوی، جذابیت خاص موضوع را نشان می دهد، به همین دلیل، قشرهای مختلف جامعه پرسش های بسیاری در این موضوع دارند که لزوم پاسخگویی صحیح به آن ها از راهی مطمئن بر کسی پوشیده نیست.
به روایت اهل سنت داریم که یک اعرابی سوالاتی از خلیفه ی دوم کرد واو به علی(ع)رو کرد وآن سوالات را از حضرت پرسید و حضرت هم جواب دادند.
اعرابی به عمر اعتراض کرد که تو امیرمومنان هستی چرا جواب مرا ندادی؟عمر گفت:"وَیحَکَ ما تَدری مَن هذا؟هذا مولایَ وَمولی کُلِّ مومِنٍ وَ مَن لَم یَکُن مولاهُ فَلَیسَ بِمومِنٍ./وای بر تو،آیا میدانی این مردکیست؟این مرد مولای من ومولای هر مومنی است وکسی که علی مولای او بناشد مومن نیست.
کتاب "مقام الامام امیرالمومنین عندالخلفاء"ص 29 ونیز امام احمد در باب فضائل میگوید:
سبب این که عمر گفت:"اعوذ بالله من معضله لیس لها ابوالحسن/پناه میبرم به خدا از مشکله ای که ابوالحسن در آن نباشد" این بود که پادشاه روم به عمر نامه ای نوشت و از او مسائلی راپرسید.
پس عمر آن مسائل را برای صحابه گفت،پس جوابی نزد آنها نیافت.آن سوال ها را نزد علی(ع) معروض داشت،پس آن حضرت در اندک مدت پاسخ گفت .ملک روم به نام بنی الاصفر پرسیده بود: