ا

ثـاقـب زهـرا

برکه ای در همین نزدیکی ست
با نیلوفری در آن
در انتظار دیدار ساحل
آه
چه انتظاری عبث
هرگز نشود این دیدار
تا زمانی که اشک برگهایش در برکه جاریست
نرسد به ساحل

آخرین مطالب
محبوب ترین مطالب
پیوندها
حدیث موضوعی

تعبیر خواب آنلاین


  • انجمن

  • استخاره آنلاین با قرآن کریم
    
    فال حافظ

    ابزار فال حافظ


    قالب

    نکاتی در مورد میوه ها

    سه شنبه, ۲۲ بهمن ۱۳۹۲، ۰۳:۰۵ ق.ظ

    از هزاران سال پیش بشر اولیه و بعد هم انسان متمدن امروزی با موفقیت از گیاهان برای درمان خود استفاده کرده اند و با پیشرفت زمان از همین داروهای گیاهی دست به تهیه داروهای شیمیایی زده اند که به مراتب خواص آن ضعیف تر از ماده اصلی یعنی گیاه شفابخش اصل می باشد. اما آن چه امروزه انسان به آن رسیده چیز جدیدی نیست، بلکه علمی است که در گذشته انسان ها از آن استفاده می کردند و کم کم با ورود علم جدید فراموش شده است.

    در قدیم انسان ها تمامی مایحتاج خود را در زمینه های مختلف از طبیعت تامین می کردند. به همین علت با خواص موادی که در طبیعت بود آشنا شدند و در زندگی آن را به کار می بستند.

    یکی از مشهورترین طبیبانی که در این زمینه در سرتاسر دنیا مشهور می باشد، کسی نیست جز پزشک ایرانی ابوعلی سینا.

    خواص عمومی آب میوه ها و سبزی ها و گیاهان

    خاصیت پاک کننده بدن از آلودگی ها و سموم هستند. زیرا دارای مقدار زیادی ویتامین C، انواع اسیدها و آنزیم ها، کلروفیل و مواد مورد نیاز بدن می باشند و قادر هستند باکتری های مضر را از بدن خارج سازند. حاوی مواد آلی و معدنی، ویتامین ها، آب خالص، پروتئین و کربوهیدرات ها و چون به صورت مایع می باشند انرژی کمتری جهت هضم آن ها صرف می شود.

    مضرات مصرف بی رویه داروهای ویتامینه و مواد معدنی غیر طبیعی

    مصرف زیاد از یک نوع دارو واکنش منفی در بدن ایجاد می کند به طوری که کلیه بالانس های شیمیایی بدن را مختل می کند. مثلا قرص آهن به مدت چند روز ایجاد بیماری نمی کند، اما مصرف دراز مدت آن ممکن است ایجاد کم خونی نماید که این نمونه ای کوچک برای جلوگیری از روی آوردن به مواد غیر طبیعی می شد! ولی با خوردن مواد غذایی تازه محتوی آهن از قبیل سبزیجات، آلوچه، تمشک سیاه، گیلاس و ... بدن کلیه مواد آلی آهن دار مورد نیازش را جذب و اضافه های آن را دفع می کند.

    نکاتی در مورد میوه ها

    • نباید بعد از غذاهایی که حاوی گوشت هستند، میوه مصرف کرد.
    • میوه های ترش را با شیر، گردو و بادام نخورید.
    • انجیر و شیر را با هم نخورید.
    • خربزه را با عسل نخورید: این مواد خاصیت رادیواکتیوی دارند و اگر بیماری کهنه در بدن وجود داشته باشد، خود را نشان می دهد و این اعتقاد نادرست است که دچار مرگ می شوند.
    • لیمو با گوجه فرنگی ناسازگار است، زیرا هر دو خاصیت اسیدی دارند و باعث آفت دهان می شوند.
    • پرتقال با مواد چربی، گوشت، ماهی، سرکه، سبزی، ترشی ها و روغن نباتی ناسازگار است.
    • خربزه، طالبی و هندوانه باید تنها خورده شوند زیرا با سایر غذاها ایجاد گرفتگی می کند و ممکن است مانع جذب غذاها به وسیله روده شوند.
    • هر میوه را بهتر است در فصلش مصرف کنید.
    • میوه ها منبع املاح معدنی و ویتامین ها هستند.
    • جوشانده برگ درخت مرکبات، در شستشو و التیام زخم ها بسیار نافذ است.
    • نامناسب ترین زمان مصرف آب میوه جات و مایعات هنگام غذا خوردن است.
    • بهترین زمان نوشیدن آب نیم ساعت قبل و 30/2  ساعت بعد از غذا است.
    • آب میوه جات را نیز هنگام خالی بودن معده یا عصر و یا در فواصل بین وعده های غذایی میل کنید.
    • مصرف روزانه یک لیوان آب میوه در افزایش سلامت مفید است.
    • میوه را همیشه با شکم خالی میل کنید هر گونه مخلوط کردن آن با مواد دیگر بخصوص غذاهای گوشتی خطرناک است و باعت تخمیر مواد در دستگاه گوارش و نفخ می شود حاصل این تخمیر و نفخ که در اثر قند میوه به وجود می آید، باعث تشدید ضربان قلب و فشار دیاگرام و گستردگی دستگاه گوارش می شود و در این حالت دستگاه گوارش به یک کارخانه الکل سازی کوچک تبدیل می شود، گاز کربنیک حاصل از تخمیر مواد در دستگاه گوارش، به قلب فشار می آورد و باعث نابودی سلول های آن می شود، این بیشترین عامل بیماری قلبی است. هرگز نباید میوه ای را که زمان هضمش کوتاه است بعد از غذاهای دیر هضم خورد، زیرا زما گذر میوه از معده به تاخیر می افتد و باعث تخمیر مواد در معده و نفخ می شود.
    • بهترین موقع میوه خوردن صبح است، زیرا از ساعت چهار بامداد به بعد جریان دفع شروع می شود شود و نباید با مصرف غذاهای دیر هضم مانع این جریان شویم.
    • بهترین کمک کننده هضم غذا میوه های آب دار است.
    • تمام صبح را با میوه بگذرانید و هر وقت گرسنه شدید، فقط به سراغ میوه بروید.
    • آب هر میوه ای را که دوست دارید بگیرید و جرعه جرعه بنوشید، اما نه آب میوه های بیرون که دارای مواد شیمیایی نگه دارنده هستند.
    • توجه داشته باشید آب میوه را باید فورا بنوشید وگرنه در مجاورت با هوا اکسیده و سمی می شود، همچنین اگر دندان هایتان وضعیت خوبی ندارند، می توانید میوه ها را در دستگاه مخلوط کن له کنید به این صورت از تمام میوه و ویتامین ها و مواد معدنی اش استفاده کنید.
    • میوه سریع هضم می شود، بدن به راحتی بهترین و پر ارزش ترین انرژی را دریافت کرده و بلافاصله از این انرژی برای بیرون رانده ته مانده و آشغال های مواد دیگر استفاده می کند. در اثر همین خاصیت پاک کننده است که در مدت کمی چربی را آب می کند و بدن حالت طبیعی به خود می گیرد. باید بدانیم که فقط قند میوه ها انرژی بدن (گلوگز) و مغز را تامین می کنند نه پروتئین و مواد نشاسته ای،چون پروتئین و مواد نشاسته ای هیچ کدام نمی توانند مستقیما به بدن و مغز انرژی برسانند زیرا ابتدا باید به گلوگز تبدیل شوند و بعدا مورد استفاده سلول ها و بافت ها قرار گیرند.
    • انرژی یعنی نیروی حرکتی و ما امروزه در اثر روش زندگی مخرب و طاقت فرسا دائما انرژی را از دست می دهیم.
    • تا آن جا که ممکن است از خوردن چای، قهوه و کاکائو دوری گزینید. این ها هضم میوه را کاملا فلج می کنند.

     

    نظرات  (۰)

    هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">